پلو اسپانیایی اروز تاپادو

پلو اسپانیایی اروز تاپادو



پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو


این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در 20 دقیقه تا نیم ساعت می توانید آماده کنید.

 

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

روغن مایع  1/4 فنجان
 پیاز بنفش خردشده  1 عدد
 سیر خردشده  2 پر
 رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 450 گرم
هویج ریز خردشده 1/2 فنجان
کشمش 1/3 فنجان
زیتون سیاه خردشده 1/3 فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده 1/3 فنجان
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته ببه مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو:

 
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

 

پخت پلو اسپانیایی اروز تاپادو,پخت پلو اسپانیایی

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و ... را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم


برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.

 

پلو اسپانیایی اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

 

نحوه پخت اروز تاپادو,طرز تهیه پلو ا��پانیایی

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید

 

پخت اروز تاپادو,طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید


برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.

بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم .

 

درست کردن پلو اسپانیایی اروز تاپادو,پخت پلوهای فرنگی

بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم


دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.

 

درست کردن اروز تاپادو,طرز تهیه پلوهای فرنگی

کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم

 

یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.

 

پخت پلو اسپانیایی, مواد لازم برای پلو اسپانیایی

کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته

 

می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

منبع : mazehha.blogfa.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه