کاچی چهارمغز یک دسر بسیار مقوی و گرم و آرام بخش مناسب ماه رمضان. مواد لازم برای کاچی چهارمغز :. نبات خرد شده. دو پیمانه. آرد. دو پیمانه. هل ساییده. یک قاشق. عسل. دو سوم پیمانه. کره. 150 گرم. زعفران ساییده. به میزان لازم. گلاب. یک سوم پیمانه. گل گاوزبان دم کرده. یک لیوان. * چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده. یک پیمانه. * چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده، نسبت فندق به بقیه مغزها نصف باشه. طرز تهیه کاچی چهارمغز برای افطار :. نبات را با 6 پیمانه آب و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت م ...

طرز تهیه كاچی چهارمغز مقوی برای ماه رمضان



پخت كاچی چهارمغز,درست کردن كاچی چهارمغز

کاچی چهارمغز يک دسر بسيار مقوی و گرم و آرام بخش مناسب ماه رمضان


مواد لازم برای كاچی چهارمغز :

 نبات خرد شده  دو پيمانه
 آرد  دو پيمانه
 هل ساييده  يک قاشق
عسل دو سوم پيمانه
کره 150 گرم
زعفران سایيده به ميزان لازم
گلاب يک سوم پيمانه
گل گاوزبان دم كرده يک ليوان
* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ريز شده يک پيمانه


* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ريز شده، نسبت فندق به بقيه مغزها نصف باشه


طرز تهیه كاچی چهارمغز برای افطار :
نبات را با 6 پيمانه آب و عسل را در ظرفی ريخته روی حرارت می گذاريم تا جوش بياید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می كنيم.


آرد را كمی تفت می دهيم تا خامی آن از بين برود بعد كره به دمای محيط رسيده را اضافه می كنيم و خوب آن ها را با هم يک دست می كنيم بعد پودر هل را اضافه كرده و هم زده حالا نوبت اضافه كردن شربت می شود.

 

همين طور كه با حرارت كم روی اجاق هست مرتب هم می زنيم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می كنيم و می ريزيم داخل ظرف و هم می زنيم تا مواد كمی خودش را بگيرد حالا مغزها را اضافه می كنيم و هم می زنيم تا به روغن بيفتد.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه