طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده


رولت گوشت چرخ کرده,طرز پخت رولت گوشت


آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

 گوشت چرخ کرده 350 گرم
 تخم مرغ 1 عدد
 شیر 1/2 پیمانه
 آرد نخودچی ( نان خشک کوبیده ) 1/2 پیمانه
پیاز رنده و نرم شده 2 قاشق غذا خوری


مواد وسط رولت گوشت:

 سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره )  جمعا 100 گرم
 هویج آب پز 2 عدد
مغز گردو خرد شده  3 قاشق غذاخوری
 زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه به اندازه لازم

 

طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ و پیاز نرم شده و آرد نان یا ( آردنخودچی ) و نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ کرده را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود.
 
بعد آنرا روی یک ورق روغنی و یا یک سلفون که مقداری آرد نان پاشیده اید، به قطر 1 سانت و به شکل مستطیل پهن کنید و سبزی خرد شده را روی آن پهن کرده به طوری که با لبه 1 سانت فاصله باشد ( بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ درسته هم میشود استفاده کرد) و روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را پخش کنید و هویج را هم روی آن قرارداده و از لبه شروع به رول کردن میکنید.
 
دو سر آن را بهم اورده و با همان فویل دو ساعت در یخچال بگذارید حالا در یک ظرف 2 قاشق روغن ریخته و یک عدد پیاز را ریز کرده و تفت دهید و یک قاشق رب گوجه و هویج حلقه شده نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب سس را درست کرده و بگذارید جوش بیاید و بعد رولت را با سلفون بلند کرده و به آرامی در سس قرار دهید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد.
 
و بع�� رولت را به آرامی با کفگیر برگردانده و 5 دقیقه دیگر جوش بزند حالا ظرف رولت را از روی حرارت برداشته و رولت را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سس را صاف کرده و مقداری از آن را روی رولت ریخته و بقیه را در سس خوری بریزید و در کنار رولت قرار بدهید و اطراف آنرا با سبزیجات تزئین کنید و میل نمائید.

رولت گوشت چرخ کرده,طرز پخت رولت گوشت


منبع : beryooni.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه