مواد لازم برای آش امام :. گوشت گردن و یا سردست گوسفندی. 1 کیلوگرم. آب قلم 2 پیمانه. یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه. لوبیا قرمز. 1 پیمانه. لوبیا چشم بلبلی. 1 پیمانه. عدس. 1 پیمانه. ماش. 1 پیمانه. برنج. 2 پیمانه. پیاز سرخ شده. 2 پیمانه. زردچوبه. 1 قاشق غذاخوری. دارچین. 1 قاشق مرباخوری. نمک و فلفل. به مقدار لازم. نکته برای تهیه آش امام قزوین :. پیمانه همان پیمانه پلوپز هست. این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید. حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چ ...

طرز تهیه آش امام قزوین



 

پخت آش امام,آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

 

مواد لازم برای آش امام :

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی   1 کیلوگرم
آب قلم 2 پیمانه   یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
لوبیا قرمز    1 پیمانه
 لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 
عدس 1 پیمانه
ماش 1 پیمانه
برنج 2 پیمانه
پیاز سرخ شده 2 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

نکته برای تهیه آش امام قزوین :

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.

این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.

 

حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.

 

طرز تهیه آش امام قزوین :

ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

 

بعد در قابلمه ای جداگانه 3 لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

 

عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگ تر می شود. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

 

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

 

یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اض��فه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.

 

منبع : bia2matbakh.loxblog.com

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه